<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

BITS&BITES
Cyber-security Edition

Interessante
sprekers

In de strategische kennissessie BITS & BITES Cybersecurity Edition blikten we vooruit op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity en waarom een goede voorbereiding van belang is. 

Voor deze editie deelde Arjen P. Vriens en Marcel de Boer hun ervaringen.

Arjen Vriens heeft verteld over de Public Cloud. Wat is de belofte van de Publieke Cloud en waarom is het voor organisaties relevant in het behalen van bedrijfsdoelen? Tijdens zijn presentatie werd aandacht besteed aan de overwegingen die meegenomen dienen te worden bij het definiëren van een IT transformatie waarin de Publieke Cloud als strategisch element zal worden overwogen. 

Marcel de Boer kwam zijn eigen ervaring met ons delen. Hij nam ons mee in een Cyberaanval die Hoppenbrouwers trof en hoe zij hier toendertijd op hebben moeten anticiperen. 

De dag werd afgesloten met een Cybersecurity debat en de mogelijkheid voor een Q&A aan onze eigen specialisten op dit vlak.

EVEN TERUGBLIKKEN

De avond was een succes! Laten we even terugblikken op de hoogtepunten van onze BITS & BITES Cybersecurity Edition. Aan de naam van het event werd trouwens ook eer gedaan, want aan BITES niks te kort!